Lumilab Oy

Banner3
Thumbnail

Louis Poulsen A/S

 Targetti Poulsen on euroopan kolmanneksi suurin valaisinvalmistaja. Konsernin Tanskalainen yhtiö Louis Poulsen A/S on tunnettu laadukkaista valaisimistaan jo kymmenien vuosien ajalta. Louis Poulsen A/S sai tietää Lumilab Oy:n Lumicore Lumicore® Waterfront retrofit -tuotteesta, ja valitsikin sen standardikomponentiksi Waterfront LED -pollariinsa. Ensimmäiset Waterfront LED-modulit toimitettiin syksyllä 2009. Keväällä 2010 tuotteesta kehitettiin versio myös Louis Poulsenin Kipp-valaisimeen. Nyt sekä Waterfront- että Kipp-valaisimia saa 3000 ja 4000 kelvinin (lämmin ja neutraali valkoinen) värisenä 32 watin tehoisena LED valaisimena.

Lue lisää...

Thumbnail

Lahdesjärven ABC

Lue lisää...Pirkanmaan Osuuskauppa on tunnettu energiatehokkaista ratkaisuistaan. Jo varhaisessa vaiheessa POK otti ensimmäiset LED-valomainokset käyttöön. Nyt LED-teknologiaa kokeillaan myös ravintolatilojen yleisvalaistukseen Tampereella Lahdesjärven ABC-huoltamolla. Lumiprism valaisin käyttää vastaavaa prismaheijastinta, kun ABC:n ravintolatilojen yleisesti käytetyt valaisimetkin.POK:n olikin helppo valita ravintolan ilmeeseen sopivat Lumilab Oy:n Lumiprism valaisimet käyttöönsä. Nykyisissä valaisimissaan ABC käyttää pääasiassa energiansäästölamppuja, ja lamppujen menekki on suuri. 24h huoltoasemalla energiansäästölamppuja myös häviää huomattavia määriä yöllisten asiakkaiden taskuihin. Lumiprism valaisimen valonlähteenä on ABC:n tapauksessa 18W Lumicore. Huoltovapaa ja ilkivallan kestävä valonlähde. Valaisimet ovat palaneet 24h auki olevalla huoltoasemalla nyt kaksi ja puoli vuotta lähes tauotta, eli yli 20 000 tuntia täysin ongelmitta.

Lue lisää...

Thumbnail

Åkerlundinkatu, Tampere

Lue lisää...Tampereen kaupunki on tunnettu design-valaistuksestaan. Valaistus on sekä arkkitehtooninen että dekoratiivinen elementti oman perustehtävänsä - valaisemisen lisäksi. Nämä kauniit sinisillä valotehosteilla varustetut katuvalaisimet sijaitsevat Åkerlundinkadulla. Pylväiden siniset valotehosteet on toteutettu Lumilab Oy:n Lumicoreen pohjautuvilla spottivalaisimilla, joissa on sinistä valoa tuottavat LEDit.

Lue lisää...

Thumbnail

Tampereen Kaupunki

Lue lisää...Tampereen kaupunki on päätynyt LED-teknologiaan Louis Poulsenin Waterfront -pollareissaan. Tyypillisesti näissä valaisimissa käytetään 50W elohopeahöyry- tai natriumlamppuja. Lumilab Oy:n 30W Lumicore® Waterfront retrofit -moduleilla saavutetaan näin ollen 40% energiansäästö. LED-pollareita on asennettu Muotialan liikenteenjakajiin (kuva) sekä Laukontorin satamaan. Pollarivalaisimen valmistaja, Euroopan kolmanneksi suurin valaisinvalmistaja - Targetti Poulsen -konserniin kuuluva Tanskalainen Louis Poulsen A/S - on valinnut Lumilab Oy:n Lumicore® -valonlähteen Waterfront-valaisimen lisäksi myös Kipp-valaisimiin tehdasasenteiseksi LED-valonlähteeksi.

Lue lisää...

Thumbnail

Ratavallinsilta, Helsinki

Lue lisää...LEdGO valaisin 40 asteen optiikalla toimii kevyen liikenteen väylällä sivulta valaistuna erinomaisesti. Helsingin Energian Ratavallinpolun ja Uimalan siltojen lisäksi valaisin toimii yhtä hyvin niin rakennusten seinustoilla kuin alikulkutunneleissakin.

Lue lisää...

Thumbnail

Kangasala Keskusta

Lue lisää...Kangasalan Kunta uudistaa keskustansa ilmettä. Uudistukseen liittyen katuvalaistuksen yhteyteen tehtiin pollareista ja pylväsvalaisimissa olevista kuutioista koostuva "taideaihe", jonka väri vaihtelee aaltomaisesti. Valaistus toteutettiin käyttäen Began valaisinrunkoja, joihin asennettiin Lumicore valonlähteeseen pohjautuva DMX-ohjattu RGB järjestelmä.

Lue lisää...

Thumbnail

Clear Channel

Lue lisää...Jättimainostauluissa käytetään yleisesti markkinoilta poistuvaa elohopeahöyrylamppua. Teimme Clear Channel Oy:lle LEdGO valaisimestamme 60 asteen optiikalla varsikiinnitteisen mallin, joka soveltuu erinomaisesti kaikenlaisten pintojen valaisuun. Jättimainostaulussa käytetään useimmiten kahta 125W elohopeahöyrylamppua. Pinnan valaisuun optimoidun optiikan, ja hajavalon minimoimisen myötä LEdGO valaisimillamme päästään 50-75W kokonaistehoon valaisinten määrästä riippuen. Ylemmässä kuvassa on kolme ja alemmassa kuvassa kaksi valaisinta taulua kohti.

Lue lisää...

Thumbnail

Jokerisilta, Helsinki

Lue lisää...Helsingin Energia etsi hyvää valaisinratkaisua Jokerisillan kevyen liikenteen väylälle. Kevyen liikenteen silta sijaitsee varsinaisen sillan alapuolella. Mataluutensa vuoksi kohde oli vaativa valaistava. Lisäksi museosiltaa ei saanut rei'ittää, vaan valaisimet piti pystyä kiinnittämään siltapalkkeihin metallipannoin. Lumilab Oy:n LEdGO -valaisin paritettuna "LEdGO double" sopi tarkoitukseen erinomaisesti. Sen 60 asteen väyläoptiikka tuottaa tähän matalaan tilaan hyvin tasaisen valon. Koko sillan valaistukseen käytetty teho on n. 100W

Lue lisää...

Thumbnail

Muotiliike Duetto

Lue lisää...Muotiliike Duetto Tampereen Tuomiokirkonkadulla vakuuttui Lumilab Oy:n Lumispot LED-valaisimista. Liiketilassa vaihdettiin 50W:n halogeenivalaisimet 18W:n LED-valaisimiin. Energiankulutus ja lämmöntuotto liiketilaan aleni merkittävästi. Lisäksi valon väri sai tuotteet esille paremmin ja valaisinten huollontarve minimoitui.

Lue lisää...