Lumilab Oy

LEDRO

Lumilab Oy:n LEDRO on kolmannen sukupolven katuvalaisin. Sen diffusoivalla heijastimella toteutettu optiikka antaa tasaisen valon ja poistaa LED-valaisimelle ominaisen häiritsevän pistehäikäisyn täysin.

LEDRO:n moderni, mutta ajaton design tekee siitä erinomaisen ratkaisun sekä uusiin, että saneerattaviin katuvalaistuskohteisiin. Fyysiseltä kooltaan ja ulkonäöltään LEDRO sopii niin viiden kuin kahdeksan metrinkin pylväisiin.

LEDRO:n optimoitu valonjako mahdollistaa kevyen liikenteen väylille alhaisen 36 watin sähkötehon. Taajamakaduille tarkoitetun version kokonaisteho on 50W tai 70W. Tämän lisäksi valaisinta saa myös himmennettävänä joko yöaikaan automaattisesti tai pienjänniteohjauksella (0-10V), jolloin energian kulutusta voidaan vielä vähentää.

LEDRO:n patentoidussa rakenteessa koko valaisimen runko toimii jäähdytyselementtinä, ledit toimivat optimaalisessa lämpötilassa ilman erillisiä häiritseviä tai likaa kerääviä jäähdytysripoja.

Valaisimen valonlähde on erikseen vaihdettavissa. Valaisimen materiaalit ja rakenne takaavat valaisimelle pitkän käyttöiän.

Related files