Lumilab Oy

Palvelut

Lumilab Oy suunnittelee haluamasi LED-valaistusratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.Jaamme palvelumme kolmeen kategoriaan: valaisinvalmistajia autamme mielellämme rakentamaan hyvälaatuisia LED-valaisimia ja toimitamme niihin myös tarvittavat komponentit. Valaistussuunnittelijoille tarjoamme suunnittelupalveluita. Haemme ratkaisuja eri valaistuskohteiden toteuttamiseksi LED-valaisimilla. Tarvittaessa konsultoimme tai myös luennoimme LED-valaistuksesta yleensä.Valitse palvelukategorioistamme sinua lähinnä oleva ja ota yhteyttä 

Palvelut valaisinvalmistajille

Useat tapaamamme valaisinvalmistajat ovat harkinneet tuoteportfolionsa laajentamista tai muuttamista LED-käyttöisiin valaisimiin. Olemme matkan varrella kuulleet useita syitä, miksi he eivät ole vielä ottaneet LED-valaisinta mallistoonsa. Yksi yhteinen nimittäjä on ollut kuitenkin, että valaisinvalmistajat harvoin haluavat perehtyä elektroniikan suunnitteluun. Myös Kiinasta tuleva kyseenalaisten LED-ratkaisujen jatkuvasti laajeneva virta on ollut omiaan sekoittamaan tilannetta.

Kuten visiossamme uskomme: Kun LED-ratkaisujen ja valonlähteiden hinta ja käytettävyys saadaan järkevälle tasolle, ja kuka tahansa valaisinvalmistaja voi ottaa LED-valonlähteen valaisimiinsa - kuten nyt asennetaan E27 kanta, tai loisteputkikannat, sytytin ja kuristin - tulee LED ensin yhdenvertaiseksi valonlähteeksi muiden rinnalle, ja jo muutamassa vuodessa syrjäyttää ainakin hehkulampun ja halogeenin käytännössä kokonaan. Lumilab Oy tarjoaa valaisinvalmistajille valmiita ratkaisuja ja komponentteja LED-valaisinten valmistukseen.

Valonlähteemme LUMICORE™ on jo sellaisenaan kaventanut valaisinvalmistajien ja LED-teknologian välistä kuilua merkittävästi. Mikäli olet valaisinvalmistaja, ja sinua kiinnostaa LUMICORE™:n sopivuus tuotteisiisi, ota yhteyttä. Katsomme yhdessä mikä teholuokka ja värilämpötila ratkaisuihisi parhaiten sopisi, sekä käymme läpi valaisimen lämpösuunnittelun  

Suunnittelupalvelut 

Lumilab Oy suunnittelee tarvittaessa yksittäisen valaisimen lisäksi myös suurempia kokonaisuuksia.
Tässä meillä on apunamme laaja yhteistyöverkosto valaisinsuunnittelijoista valaistussuunnittelijoihin.Kartoitamme myös mielellämme erilaisia kohteita ja tarpeita, ja analysoimme mitkä valaisimet kannattaa korvata LED-valaisimilla. Mikäli markkinoilla ei ole kohteeseen sopivia valaisimia, teemme haluttaessa kustannusarvion tarvittavien valaisimien suunnittelusta ja hinnasta aikatauluineen.Ota yhteyttä toiveinesi. Etsitään yhdessä paras toteutus kohteeseesi. 

Konsultointipalvelut 

Puhtaan valaisinsuunnittelun lisäksi Lumilab Oy auttaa tarvittaessa muissakin LED-teknologiaan liittyvissä ongelmissa ja haasteissa.

                Teemme mm. elinkaarilaskentaan perustuvia kustannuslaskelmia LED-teknologian hinnasta verrattuna muihin teknologioihin.

                Tuotamme materiaalia ja tarvittaessa myös luennoimme LED-valaistuksesta

                Autamme ymmärtämään sekä LED-teknologian etuja, että haasteita.

                Autamme ymmärtämään milloin ja missä kohteissa kannattaa siirtyä LED-valaistukseen  Mikäli tällaiset asiat askarruttavat sinua ja yritystäsi/yhteisöäsi, ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä teille sopiva tietopaketti.